Skocz do zawartości

[1000 zł ] rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Z góry przepraszam za to się nie sprecyzowałam ale jestem kompletnym świeżakiem i nie rozróżniam takich wymownym skrutów jak DH XC czy też freeride. Poprostu mieszkam w dosc ciekawej okolicy i chciałem to wykorzystac wiecie górki pagórki las troche dróg szutrowych troche leśnych ściezek które od lasu różnią sie tylko tym że drzewa na nich nie rosną :P. A nawet pare miejsc z których dało by sie oddać nie zbyt długi 2-3 metrowo skok(próbowałem na moim starym na rowerze i własnie dlatego kupuje nowy :wallbash:). Pare razy nawet widziałem własnie rowerzystów którzy jeżdzili w mojej okolicy. Przejdzy do sedna co do roweru nie mam jakis specjalnych wymagan chciałbym : dosc mocna rame ale przedewstkim niezbyt cieżką (sztywną sa tańsze),mocnych hamulce (nie wiem co lepsze tarcze czy v-brake ) przerzutki i amortyzatory tu nie mam zielonego pojecia co jest dobre a co nie jedyne czego chciałbym to aby przerzutki były tylko z tyłu.Przygladałem sie już roweru kross sign i panic a także Next monster i deville (choc ponoć od roweru z makro różnia sie tylko cena i to zawyrzoną ) Z góry wam dziekuje i licze że mi pomorzecie i podzielicie sie swoja wiedzą a jesli jescie jakos z okolic krakowa to moze sie kiedys nawet pojedziemy gdzies przejechac <_< mam 170 cm wzrostu i waże 70 kg wiem wiem kloc ze mnie ale wierzę ze moge latać (zamierzam schudnąć :))

Wolał bym kupić cały rower nie zbyt znam sie na skrecaniu moje nawieksze osiagniecie to wymiana hamulców

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...