Skocz do zawartości

[Stery] Waga stalowych misek sterow polzintegrowanych

Sorcerer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Elo

Moje stalowe FSA dokładnie ważą 50 gram bez łożysk ;)

Bylbys w stanie zwazyc z lozyskami? Aczkolwiek to juz rzuca troche wiecej informacji aczkolwiek brakuje wisienki na szczycie tortu :)

Ewentualnie jesli moglbys takze dorzucic wage calosci z/bez sruby i topcapa. Jestes w stanie takze powiedziec co to za stery/jakiego roweru i powiedzmy rocznik?

Ewentualnie jesli masz czas, checi oraz calosc sterow aby powazyc wiekszosc komponentow z osobna/razem.

Napisano

Pewnie że mam :)

Stery FSA ZS-3 całość waży 150 gram z top capem i gwiazdką

Po niedzieli wyślę Ci fotkę z tymi sterami na wadze :)

EDIT: Na wstepie, przypadkiem nie pomyliles modelu sterow? ZS-3 to jeden z najwyzszych modeli sterow pol-zintegrowanych FSA, z alu miskami gdzie cale stery waza okolo 110g.

Super, juz mowie o co chodzi.

Otoz dostalem razem z giantem stery FSA no name, zmienilem stery i nie dostalem misek z lozyskami wcelu weryfikacji wagi ramy.

Szczerze to jestem ciekaw czy te stery to wlasnie nie FSA ZS-3 lub inne, a waga poszczegolnych czesci dalaby mysle te informacje, jesli waga komponentow jest taka sama.

Napisano

Czy miski sa alu lub stal mozna sprawdzic magnesem. Alu nie przyciaga magnesu. Zaraz wstawie foto jak wygladaja moje stery niekompletne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...