Sorcerer Napisano 1 Maja 2010 Napisano 1 Maja 2010 Poszukuje orientacyjnej wagi stalowych misek sterow wraz z kulkami sterow FSA badz innych, stery polzintegrowane.
Cuberider Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Elo Moje stalowe FSA dokładnie ważą 50 gram bez łożysk
Sorcerer Napisano 2 Maja 2010 Autor Napisano 2 Maja 2010 Elo Moje stalowe FSA dokładnie ważą 50 gram bez łożysk Bylbys w stanie zwazyc z lozyskami? Aczkolwiek to juz rzuca troche wiecej informacji aczkolwiek brakuje wisienki na szczycie tortu Ewentualnie jesli moglbys takze dorzucic wage calosci z/bez sruby i topcapa. Jestes w stanie takze powiedziec co to za stery/jakiego roweru i powiedzmy rocznik? Ewentualnie jesli masz czas, checi oraz calosc sterow aby powazyc wiekszosc komponentow z osobna/razem.
Cuberider Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Pewnie że mam Stery FSA ZS-3 całość waży 150 gram z top capem i gwiazdką Po niedzieli wyślę Ci fotkę z tymi sterami na wadze
Sorcerer Napisano 3 Maja 2010 Autor Napisano 3 Maja 2010 Pewnie że mam Stery FSA ZS-3 całość waży 150 gram z top capem i gwiazdką Po niedzieli wyślę Ci fotkę z tymi sterami na wadze EDIT: Na wstepie, przypadkiem nie pomyliles modelu sterow? ZS-3 to jeden z najwyzszych modeli sterow pol-zintegrowanych FSA, z alu miskami gdzie cale stery waza okolo 110g. Super, juz mowie o co chodzi. Otoz dostalem razem z giantem stery FSA no name, zmienilem stery i nie dostalem misek z lozyskami wcelu weryfikacji wagi ramy. Szczerze to jestem ciekaw czy te stery to wlasnie nie FSA ZS-3 lub inne, a waga poszczegolnych czesci dalaby mysle te informacje, jesli waga komponentow jest taka sama.
Cuberider Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 Nie to są miski na bank stalowe mam je na sklepie kosztują ok 44 zł Jutro na PW wyślę fotki
Sorcerer Napisano 3 Maja 2010 Autor Napisano 3 Maja 2010 Czy miski sa alu lub stal mozna sprawdzic magnesem. Alu nie przyciaga magnesu. Zaraz wstawie foto jak wygladaja moje stery niekompletne.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.