lupus Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam Mam małą prośbę. Ostatnio na maratonie widziałem, że sporo osób ma upiększone maszyny kolorowymi dodatkami typu śrubki, zaciski czy linki przerzutek. Wróciłem do domu i tak kombinowałem co by zmajstrować w mojej Meridzie. Pierwsze co przyszło mi na myśl to dodatki KCNC. Problem polega na tym, iż nie ma dodatków w kolorze pomarańczowym, który najbardziej by pasował do ramy. Są co prawda złote ale to chyba nie bardzo będzie grało. Drugi pomysł to niebieskie bądź ewentualnie bordowe, jednak chciałbym poznać opinie innych, żeby nie zrobić z roweru choinki. Oczywiście nie muszą to być części z KCNC, jestem otwarty na wszelkie sugestie. A tak to wygląda na chwile obecną. Sorry, że zdjęcia w domu robione ale chwilowo jestem kontuzjowany By arielo86 at 2010-05-01 By arielo86 at 2010-05-01 By arielo86 at 2010-05-01 By arielo86 at 2010-05-01 By arielo86 at 2010-05-01 By arielo86 at 2010-05-01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupus Napisano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 A moglibyście polecić jakieś sklepy w których można się zaopatrzyć w rożne kolorowe akcesoria/części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 populane kolory czyli złoty/czerwony raczej nie będą dobrze wyglądać. pomarańczowy? może http://bicyklon.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=62&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 i masz pomarańczowe podkładki w ofercie sklepu są też pomarańczowe alu śruby zębatek i koszyczka bidonu. w ofercie Pro-bolta też od niedawna są pomarańczowe śrubki; też nakrętki kaset. no i oponki Conti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupus Napisano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 nooo taki pomarańczowy to już o wiele lepiej niż złoty dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 tu coś mniej widocznego http://vincere.pl/sklep/index.php?p289,nakretka-kasety-probolt-pomaranczowa no i jeśli bicyklon to oni mają jeszcze pomarańczowe zaciski A2Z gdyby nie te pomarańczowe akcenty na ramie mógłbyś iść właściwie w dowolny kolor dodatków a tak. cóż. życzę udanego kolorowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProKreator Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ze śrubkami to fajna jest zabawa. Nie jestem pewien czy złoty by nie pasił. Można przymierzyć. Wybór chyba większy w tym kolorze niż w pomarańczowym. Oprócz KCNC jest jeszcze masa kolorowych dodatków z Token-a. Nakrętka kasety jest bezsensu. Raz, że jej nie widać a dwa- jak kupujesz kasetę XT to nakrętka i tak jest alu. Przynajmniej tak mi się wydaje.(tzn jak wykręcałem nakrętkę z XT to tak mi się wydawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupus Napisano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 gdyby nie te pomarańczowe akcenty na ramie jak zamawiałem ramę to do głowy by mi nie przyszło, że będę szukał kolorowych śrubek no ale tak to już jest. następnym razem wezmę również to pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninetysix Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja znam i korzystam z dobrodziejstw firmy A2Z, produkty też idzie wyszukać na allegro. Różne kolory, niezła waga... Rowerek ładny... pozdro 4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninetysix Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja znam i korzystam z dobrodziejstw firmy A2Z, produkty też idzie wyszukać na allegro. Różne kolory, niezła waga... Rowerek ładny... pozdro 4all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.