MieszkoI Napisano 1 Maja 2010 Napisano 1 Maja 2010 Witajcie! Planuję kupić przednią lampkę rowerową i zastanawiam się nad tymi dwoma modelami - sigma sport triled / adder rhl-11W (sigma 3 diody, adder 8 ). Która lepiej oświetli drogę? Może polecacie inną do 60 zł?
thomason89 Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 ja miałem tego addera za 70zł+ wysyłka ze sklepu internetowego kupiłem ją jakieś 2 lata temu. spisywała się znakomicie mocno świeci, daje pożądny strumień światła tylko z moich obserwacji wynika że dość szybko padają baterie ale co się dziwić jak ta lampka posiada 8 mocnych diód. a tej sigmy nie znam ale po specyfikacji tej lampki polecił bym w 100% addera. a tak na marginesie addera zgubiłem w pracy i mam nadzieje ze kupie taką sama jeszcze raz chyba ze ktos mi poleci lepsza do 100 zł pozdrawiam
MieszkoI Napisano 30 Maja 2010 Autor Napisano 30 Maja 2010 Dzięki. Opinia użytkownika ma największą wartość, więc zdecydowałem się na Addera. Mam okazję go kupić za 49 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.