Skocz do zawartości

[rama] Drossiger

Zuberek88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli ta rama okaże się za mała to jaką byście polecili: aluminiową, niedrogą, z dobrego stopu żeby mi zaraz nie pękła na 175cm wzrostu.

Napisano

To powiem może tak rowerem bym jeździł sobie do pracy, wypady do miasta bo mieszkam parę km od Białegostoku, ogólne użytkowanie takie jak np. do sklepu i nie ukrywam że lubię sobie trochę poszaleć więc rama chcę aby była w miarę mocna w cenie od 500 do 1500zł maksymalnie i odpowiadająca do moich podzespołów również jeżeli chodzi o klase. Chyba najbardziej odpowiadałaby mi coś w stylu tej co mam tylko że większa. http://www.scribd.com/doc/13043829/droessiger2009web1 Ale mogą być też inne tylko nie te takie mocno skośne że tylne widelce idą po prostej linii z główna rurką.

Napisano

Nie da się określić która lepsza, jakościowo zapewne są bardzo zbliżone, wybór to raczej kwestia gustu.

Akurat Centuriona znam dobrze i wiem, że pieniądze na niego wydane nie są zmarnowane.

Napisano

Nie wiem co rozumiesz przez "poszaleć" ale jeśli masz zamiar na tym rowerze skakać to weź pod uwagę że im droższa rama do XC, tym bardziej jest wyspecjalizowana pod kątem XC, więc tym szybciej się zniszczy jak będziesz na niej skakał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...