slawsudol Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam, pytanie jak w tytule: gdzie w trójmieście można kupic bluzę i szorty na rower. myślałem o firmie np. Rogelli i poszukuje sklepu dobrze wyposażonego. będę wdzięczny za każdą pomoc. pozdrawiam Sławomirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Czesc, Jesli nie masz wybranej konkretnej marki i modelu odziezy, polecam najlepszy i najwiekszy sklep w okolicy. Na stanie dostepna praktycznie cala oferta marki Endura - www.endura.pl, oraz z tego co widzialem Gore, lecz w mniejszym stopniu. Odnosnie wyboru marki- kwestia indywidualna, zobacz na zywo jak sie ciuszki prezentuja i wybierz. W kazdym razie Endura ma obecnie jedna z najszerszych ofert szortow na rynku w dosc dobrych cenach, a i bluzy sie znajda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawsudol Napisano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 witam, byłem dzisiaj w intersporcie i zakupiłem: * szorty Fox'a * koszulkę długi rękaw BERKNERA * bezrękanwik NAKAMURY z zakupów zadowolony - jutro jazzda testowa. a za namiary na Endurę - dziękuję - fajne ubrania - moze kolejny zakup bedzie własnie tej firmy. pozdrawiam sławomirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.