Skocz do zawartości

[amortyzator przód] problem z uginaniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli nie ma nakrętek to powinien właśnie lekko sam wchodzić cały... Nie mam pojęcia ...

Powiedz jaki to amortyzator... :)

Napisano

Nie ma na nim zadnego napisu. Nie wiem jaki to model. Jest tylko na nim napisane GTX a gtx to marka mojego roweru. Amor jest seryjny.

O kurde. Znalazłem zdjęcie przedstawiające jak wygląda amortyzator w środku. Bo ja nie mam nakrętek górnych i dolnych również, i jak wkładam palec w środek amortyzatora to nie ma w nim sprężyny która jest na tym zdjęciu. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0baeccb1e332e499.html to te zdjęcie

Napisano

Nie. Rower dostałem z normalnego sklepu rowerowego rok temu ale mam go od pół roku bo byłem za granicą. I używał go mój brat może on coś zepsuł? Jak ja jeździłem to tak na 3cm się uginał a teraz w ogóle

• Mod Team
Napisano

Nie ma na nim zadnego napisu. Nie wiem jaki to model. Jest tylko na nim napisane GTX a gtx to marka mojego roweru. Amor jest seryjny.

I to wszystko wyjaśnia, te rowery najbardziej są cenione jako już przetopiony materiał na rurki wszelakiego zastosowania.

To nie działało i działać pewnie nie będzie póki nie zmienisz roweru.

Jak ja jeździłem to tak na 3cm się uginał a teraz w ogóle

Tyle to ja SAGu mam :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...