stojek121 Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam. Jak w temacie. Amortyzator w ogóle się nie ugina. Może dlatego że nie mam dwóch nakrętek na nim?
Mod Team michuuu Napisano 30 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2010 Jak brak nakrętek to pewnie 1" z gwintem. Ale jaki to warto by wiedzieć.
Rolas Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 Jeżeli nie ma nakrętek to powinien właśnie lekko sam wchodzić cały... Nie mam pojęcia ... Powiedz jaki to amortyzator...
stojek121 Napisano 1 Maja 2010 Autor Napisano 1 Maja 2010 Nie ma na nim zadnego napisu. Nie wiem jaki to model. Jest tylko na nim napisane GTX a gtx to marka mojego roweru. Amor jest seryjny. O kurde. Znalazłem zdjęcie przedstawiające jak wygląda amortyzator w środku. Bo ja nie mam nakrętek górnych i dolnych również, i jak wkładam palec w środek amortyzatora to nie ma w nim sprężyny która jest na tym zdjęciu. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0baeccb1e332e499.html to te zdjęcie
Grondag Napisano 1 Maja 2010 Napisano 1 Maja 2010 A on w ogóle kiedyś się uginał? Prawdopodobnie to imitacja, bo rower chyba z marketu ten GTX?
stojek121 Napisano 1 Maja 2010 Autor Napisano 1 Maja 2010 Nie. Rower dostałem z normalnego sklepu rowerowego rok temu ale mam go od pół roku bo byłem za granicą. I używał go mój brat może on coś zepsuł? Jak ja jeździłem to tak na 3cm się uginał a teraz w ogóle
Mod Team Puklus Napisano 1 Maja 2010 Mod Team Napisano 1 Maja 2010 Nie ma na nim zadnego napisu. Nie wiem jaki to model. Jest tylko na nim napisane GTX a gtx to marka mojego roweru. Amor jest seryjny. I to wszystko wyjaśnia, te rowery najbardziej są cenione jako już przetopiony materiał na rurki wszelakiego zastosowania. To nie działało i działać pewnie nie będzie póki nie zmienisz roweru. Jak ja jeździłem to tak na 3cm się uginał a teraz w ogóle Tyle to ja SAGu mam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.