Sajgon007 Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Siemka. Możecie polecić jakieś dobre serwisy które nie przesadzają z ceną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iknowwho Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Śmiało mogę polecić Cyclo S.C. na Wójta Radtkego 49a. Zawsze z serwisu byłem zadowolony. Ceny raczej na średnim poziomie - nigdy nie czułem się oszukany. Z resztą poszukaj, na forum jest kilka tematów i sporo opinii o trójmiejskich sklepach i serwisach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 jest taki serwis/warsztat w Sopocie, niedaleko uniwerku i sklepu alma, skręca sie w prawo zaraz przy przejściu do tunelu.., nie wiem jak ten serwis sie nazywa, niskie ceny i świetny fachowiec, polecam, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 "Fabian" na Karwinach, Makuszyńskiego 20, można w mapie goglowej zobaczyć, gdzie to. Były kolarz, można miło pogadać, jeśli chodzi o usługi serwisowe, to ma dużo taniej, niż wszędzie, gdzie dotąd byłem, szczególnie w stosunku do Cyklo, zdarza się i zniżka Robi szybko, chociaż w sezonie to bywa kolejka zleceń, jakość usług jest świetna. Składa rowery na zamówienie, ma trochę części - ale to wiadomo, zawsze trochę drożej, niż w internecie. Na Karwinach, czy może to Wielki Kack już, jest też drugi serwis, blisko Wielkopolskiej, tamten odradzam z całych sił! Drożej, a przede wszystkim prowizorka, niedokładnie, byle jak, byle czym, w dodatku koleś oszukuje. Nie pomylcie się i jak zobaczycie takiego dziada przy garażach, to uciekajcie choćby z rowerem na plecach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja z doświadczenia polecę serwis Kołomańskiego w Gdyni Chylonii. Fachowo i uczciwie, bez naciągania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 6 Września 2010 Udostępnij Napisano 6 Września 2010 a znacie w Gdyni jakies tanie sklepy rowerowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.