Sajgon007 Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 Siemka. Mam problem a mianowicie mam nowy rower i przejechałem na nim 8 km, wróciłem do domu i kiedy go prowadziłem do przodu było ok ale kiedy prowadzę go do tyło to coś leciutko piszczy ( kiedy wyjeżdzałem to nie piszczało ) ale nie wiem co - myślę , że jest to coś związane z przrzutkami ale nie mam pewności czy to na pewno przerzutki. Nie wiem czy coś muszę przesmarować ? Mam smary Rohloff i brunox deo do amora. roweru jeszcze nie smarowełem - na razie jeżdziłem na "fabrycznym smarze " PS: nie wiem czy umieściłem temat w dobry dziale ;/
marsman Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 a jakie masz hamulce?? V czy tarczówki?? u mnie tarcza kręcąc się do przodu nie wydawała dźwięku ale w przeciwnym kierunku już popiskiwała
Sajgon007 Napisano 1 Maja 2010 Autor Napisano 1 Maja 2010 a jakie masz hamulce?? V czy tarczówki?? u mnie tarcza kręcąc się do przodu nie wydawała dźwięku ale w przeciwnym kierunku już popiskiwała Mam hamulce tarczowe Avid BB5 Ale dzisiaj coś zauważyłem kiedy prowadzę rower do przodu jest ok a jak prowadzę do tyłu i DOPUKI PEDAŁY NIE ZACZNA SIE KRECIC TO NIC NIE PISZCZY A JAK PEDALY ZACZNA SIE KRECIC TO WTEDY PISZCZY _ MOZE TO KORBA ??
Mod Team Odi Napisano 1 Maja 2010 Mod Team Napisano 1 Maja 2010 Nie wrzeszcz, nikt tu nie jest głuchy. A "dopóki" piszemy przez "ó"
Sajgon007 Napisano 1 Maja 2010 Autor Napisano 1 Maja 2010 Nie wrzeszcz, nikt tu nie jest głuchy. A "dopóki" piszemy przez "ó" ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.