SilverXC Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 Prawdopodobnie w niedziele i/lub w poniedziałek, mam plan pojeździć wieczorem po lesie, z powodu braku czasu za dnia. Jeszcze nie wiem o której godzinie. Czy są wstępnie jacyś chętni aby dołączyć?
SilverXC Napisano 1 Maja 2010 Autor Napisano 1 Maja 2010 moze bym byl chetny na poniedzialek ktore lasy ? Myslalem o TPK - okolice Oliwy/Sopotu lub o klifach - jak bedzie kiepska pogoda(spory wiatr i zimno) to klify odpadają, wole zaszyc się wtedy w głębi lasu. Ew moge sie dostosowac co do miejsca, jesli jestes np z Gdynii Godzina startu miedzy 18 a 20. Czas jazdy ok 3h -> jestem otwarty na propozycje edit: Sprawdzałem pogodę przed chwilą, słabo wygląda poniedziałek bo zapowiadają spory deszcz (ICM się nie myli ) także głównie nastawie się na jazdę w niedzielny wieczór. Ale jeśli pogoda zaskoczy pozytywnie to jazda w poniedziałek wieczorem tez aktualna
edyta18 Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Kto ma z was chęć pojeździć rowerem ?? pozdrawiam
SilverXC Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Napisano 22 Czerwca 2010 Ja będę jeździł w piątek po 17, więc możesz dołączyć. Będę po zawodach i przed kolejnymi więc będzie lajtowo A może zbierze się większa ekipia? Ew zajżyj np. http://rwm.org.pl/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.