Wawrus Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Bar Ends: (Rogi) - Bottle Cage: (Koszyk na bidon) Zefal Brake (Front): (Hamulec przedni) Shimano XT Brake (Rear): (Hamulec tylny) Shimano XT Cables: (Pancerze i linki) Cassette: (Kaseta) Shimano XT Chain: (łanńuch) Shimano XT Crankset: (Korby) Shimano XT Derlr (Front): (Przerzutka przednia) Shimano XT Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) Shimano XTR Shadow Fork: (Widelec) Reba SL 2008 100mm Frame: (Rama) Cube LTD Comp 18" Grips: (Gripy) Futura Handlebar: (Kierownica) Ritchey WCS Wet White Low Rizer 660mm Headset: (Stery) Cane Creek Pedals: (Pedały) Shimano M540 Seat: (Siodło)Velo Seatpost: (Sztyca) Ritchey WCS Wet White 400mm Shifters: (Manetki) Shimano XT Skewers: (Zaciski koł) Shimano XT Spacers: (Podkładki pod mostek) Ritchey Carbon Stem: (Mostek) Ritchey WCS Wet White 100mm Tire (Front): Schwalbe Nobby Nic 2.25 Tire (Rear): Schwalbe Nobby Nic 2.25 Tubes: (Dętki) Geax Wheels: (Koła) -Hub: (Piasta) Shimano XT -Rim: (Obręcz) Alexrims XD-Lite -Spokes: (Szprychy) CN Spoke Rower waży jakieś 11300g głównie z racji opon, kierownicy, siodła. Ale nie zamierzam ich zmieniać bo mi odpowiadają. Fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Białe siodełko jest niepraktyczne. Czytałem opinie że np taki SLR się zaciera i traci swój urok. Poza tym te jest wygodne i tanie (45zł). Dźwignie są dosyć pionowo ale tylko tak się wydaje, że jest niewygodnie. Przy bardziej płaskim ułożeniu muszą zginać nadgarstki, a w ten sposób mam je prosto. Rąk na szczęście mi nie brakuje na zjazdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.