HeInEkeN Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam. Potrzebuję hamulca na tył lub komplet. Hamulec musi byc niezawodny ;p. Mam do wydania 200zł, moze wyjsc poza skale minimalnie. Jesli znalezlibyscie Hydraulika w tej cenie to prosze o propozycje. Co powiecie na Avid BB7 WINZIP Piasty mam Joy Tech'a Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 JEśli chodzi o nowe to bb7 są za ok.250zł. to lepiej już by było kupić 2x bb5,bb7 co najwyżej na przód,na tył w zupełności starczy bb5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam. Potrzebuję hamulca na tył lub komplet. Hamulec musi byc niezawodny ;p. Mam do wydania 200zł, moze wyjsc poza skale minimalnie. Jesli znalezlibyscie Hydraulika w tej cenie to prosze o propozycje. Co powiecie na Avid BB7 WINZIP Piasty mam Joy Tech'a Prosze o pomoc hudraulik mam na sell komplet gianta mph 3 jak chcesz to napisz na priwa to sie możemy dobadać bo tak to ciezko bedzie ci zmieścic sie w 200 za komplet hudraulikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.