sochokrates1 Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Mam na imię Józef, jestem osobą niepełnosprawną, a konkretnie niewidomą. Jestem aktywny sportowo. Szukam osoby we Wrocławiu (bez względu na wiek oraz płeć) która chciałaby by jeździć zemną na tandemie, jako przewodnik/kierowca. Jazda jako przewodnik nie różni się od jazdy na rowerze w pojedynkę, jedyną długość roweru (245cm). Proszę o kontakt,… Gadu-Gadu 11418333 E-mail grochu000@gazeta.pl tel. 71 349 15 65
inhibitor Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam wszystkich. Mam na imię Józef, jestem osobą niepełnosprawną, a konkretnie niewidomą. Wybacz, być może głupie pytanie, ale skoro jesteś niewidomy to jak napisałeś swój tekst? I jak chcesz się komunikować przez GG?
sochokrates1 Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Napisano 29 Kwietnia 2010 Przyznaje, głupie. Istnieją programy udźwiękawiające komputer. Niewidomi dzięki nim mogą posługiwać się komputerem jak "normalni" ludzie, znam kilku informatyków po studiach, którzy są nie widomi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.