Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie no rzecz gustu, mi się nie podoba, ale może wie ktoś (nie czytałem opisu) czy on taki fabryczny (jakieś special edition) czy ktoś na własną rękę mu to zrobił?

Napisano

Nie no rzecz gustu, mi się nie podoba, ale może wie ktoś (nie czytałem opisu) czy on taki fabryczny (jakieś special edition) czy ktoś na własną rękę mu to zrobił?

Pewien rower – składak sprzedawany na eBayu – prawdopodobnie wkrótce stanie się najdroższym jednośladem w swojej klasie. Wszystko dlatego, że został on zdobiony złotem.

I to nie byle jakim, tylko 24-karatowym. Nurtujące nie jest to, jak zrobiono tego składaka, ale po co. Otóż złoty rower był nagrodą w zeszłorocznym konkursie Environmental Transport Association (ETA). Jednoślad w oryginalnej, niezłoconej postaci jest produktem firmy Brompton. Ta na specjalne zamówienie stworzyła taki oto unikatowy i luksusowy model miejskiego roweru.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Lepszej piasty w tej jakości, wadze i cenie nie znajdziesz więc się opłaca. Parę miesięcy temu widziałem na ebay.com jeszcze nowe sztuki po ~60$ no ale już się rozeszły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...