Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

a odpisal:

TO ROZKAZ ? MOZE JESZCZE DODATKOWO OD SIEBIE POZYCZE CI 100.000 I UMOWIE Z WLASNA ZONA ?

On do Ciebie tak chamsko to odpisz mu tak: Po pierwsze to my nie jesteśmy na Ty a po drugie to mam prawo wiedzieć czy nie jest to rower kradziony. A ja nie potrzebuje randki z pana zona bo ona nie jest tu niczemu winna

Chyba nie. Za tą cenę ma się, np. MBika 0.6 nowego tyle, że z aluminium, ale na torze (W meridzie XCM), z lepszym napędem i na lepszych hamplach.

Przecież rama z mbika jest warta 10 razy mniej niż ta z tej meridy :wallbash: całkiem fajna cena według mnie.

http://allegro.onet.pl/pedalka-spdtime-atac-alium-281-i1599337697.html

- nie wiem co ta ostatnia para jeszcze tam robi:); - pewnie większośc myśli, że są bez bloków, oraz nie każdemu wyświetlają sie aukcje sklepów, gdzie często przedmioty wystawiane są na 30dni.

W każdym razie za 76zł z wysyłką dostajemy model sprzed paru lat, wszystko popakowane w firmowe, zamkniete woreczki, włącznie z blokami, śrubkami, i instrukcją. Brakuje tylko kartonika. Paragon też dostałem, bo to sklep. Choć moje 520 spisują się na razie bez zastrzeżeń, to za tą cenę kupiŁem na zapas, bo zdaje się same bloki kosztują niewiele mniej.

szkoda mi ramy:(... no ale kto bogatemu zabroni ją porysować jakimiś obejmami.

Jeszcze ten silnik to pikuś, bo takie widzialem.

Ale amorek odwrotnie założony? O co tu chodzi? Kurcze... jakaś nowa technologia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...