Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=10070000

znowu sprzedaje rowery. opisy znowu wygladaja na sciemnione.

czy moge gdzies to zglosic, aby policja sprawdzila ta osobe? czy musialbym bys wlascicielem i to musialby byc moj skradziony rower?

moglby ktos jeszcze zapytac o paragon? ja juz raz pytalem, glupio robic to drugi raz

napisalem mu

Witam

Prosze o wyslanie jakiegokolwiek dowodu zakupu na ktorys ze sprzedawanych rowerow, badz jakikolwiek dowod legalnego nabycia tego sprzetu.

a odpisal:

TO ROZKAZ ? MOZE JESZCZE DODATKOWO OD SIEBIE POZYCZE CI 100.000 I UMOWIE Z WLASNA ZONA ?

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=10070000

znowu sprzedaje rowery. opisy znowu wygladaja na sciemnione.

czy moge gdzies to zglosic, aby policja sprawdzila ta osobe? czy musialbym bys wlascicielem i to musialby byc moj skradziony rower?

moglby ktos jeszcze zapytac o paragon? ja juz raz pytalem, glupio robic to drugi raz

napisalem mu

Witam

Prosze o wyslanie jakiegokolwiek dowodu zakupu na ktorys ze sprzedawanych rowerow, badz jakikolwiek dowod legalnego nabycia tego sprzetu.

a odpisal:

TO ROZKAZ ? MOZE JESZCZE DODATKOWO OD SIEBIE POZYCZE CI 100.000 I UMOWIE Z WLASNA ZONA ?

Też bym się obruszył gdybym dostał takiego maila. Nie wykazujesz chęci zakupu tylko "prosisz" ;) o dowód zakupu. Równie dobrze można by gościa poprosić o ostatnio opłacony rachunek za gaz, albo domagać się odpowiedzi czy posiada grabie w piwnicy.

Ja stawiam że kradzione to one nie są, ale mogą być przemycone... I w sumie jak widzę czasem chore podatki jakie są nakładane w PL na sprzęt, to... eh sami wiecie, nie popieram... ale nie wtrącam się.

Też bym się obruszył gdybym dostał takiego maila. Nie wykazujesz chęci zakupu tylko "prosisz" ;) o dowód zakupu. Równie dobrze można by gościa poprosić o ostatnio opłacony rachunek za gaz, albo domagać się odpowiedzi czy posiada grabie w piwnicy.

No toś palnął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...