Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Może zamiast snuć domysły napisz do sprzedawcy maila z pytaniem czy ma papiery na rowery ?

az tak mi nie zalezy, ale napisalem. chcialem zapytac osoby doswiadczone w temacie. co mi z tego, czy napisze ze ma lub nie ma? bardziej chodzilo co zrobic, jezeli te rowery sa kradzione. uzytkownik ten wystawil kolejny rower z podobnym opisem

• Mod Team

Prowadziłem kiedyś korespondencję z tym typem w sprawie wycofywania ofert w ostatniej chwili z powodu zbyt małej kwoty. Robił tak i wystawiał rower ponownie, albo znajomi podbijali mu cenę i mimo iż teoretycznie sprzedał sprzęt to znów go wystawiał. Skończyło się awanturą bo to drobny krętacz anie sprzedawca. A Allegro nie zareagowało.

Z tym typem od cube'ów rzeczywiście podejrzana sprawa.

http://allegro.pl/8-91kg-principia-sid-xtr-xt-sram-avid-light-i1579663384.html fajny lekki rower w dobrej cenie od gościa z LB.

No fajniusia maszynka z przerzutkami oldscool,miałem ta XT-ki kiedyś ale tył połamałem i bardzo płakałem z tego powodu. :wallbash:

A ten stary Sid masakrycznie leciuchny. :blink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...