Piksel Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ło w mordeczkę co on z tym amorem wyczyniał?Takiego ładnego malowania,to żem jeszcze nie widzioł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Ciekawe czemu nie napisał ile ma przejechane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Obstawiam że 20k to lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Przejechać a zużyć to co innego. Jeden przejedzie 20 tyś. i amorek będzie wyglądał i działał prawie jak nowy a drugi przejedzie 10tyś i będzie wyglądał tak jak ten z aukcji. Myślę że przebieg w takim wypadku nie gra głównej roli tylko niedbalstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Uważam że przebieg nie ma w tym wypadku żadnego znaczenia, bo od żadnej jazdy amor nie będzie tak wyglądał. Trzeba być naprawdę niechlujem żeby doprowadzić sprzęt do takiego stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dokładnie wszystko zależy od osoby, ale żeby dopuścić amorek do takiego stanu-wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Jeżeli góra nie ma ubytków w teflonie i tłumiki działają jak należy to nic tylko brać. Dół można pomalować, naklejki kupić i mamy niemal nowy amortyzator który w sklepie kosztuje jeszcze po 1800zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Nie było na forum tematu o tej rebie przypadkiem? Wydaje mi się, że już ją widziałem, szukam jej na forum chyba pół godziny, ale nie widze :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qball Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Skoro dół jest taki, to nie chce wiedzieć co jest w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=10070000 ma ktos pomysl skad ta osoba m 4 rowery takiej klasy na sprzedaz? opis kazdego wyglada na sciemniony. ponadto wczesniejsze komentarze ma rowniez za cube'y. czyzby kradzione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Może zamiast snuć domysły napisz do sprzedawcy maila z pytaniem czy ma papiery na rowery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/korba-shimano-slx-super-stan-i1580185949.html - opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Jeszcze powinien dodać, że z terenów niepopowodziowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Hehe się uśmiałem.Swoją drogą ta emerytka nieżle musi się znać na sprzęcie! No w końcu Germany to Germany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Może zamiast snuć domysły napisz do sprzedawcy maila z pytaniem czy ma papiery na rowery ? az tak mi nie zalezy, ale napisalem. chcialem zapytac osoby doswiadczone w temacie. co mi z tego, czy napisze ze ma lub nie ma? bardziej chodzilo co zrobic, jezeli te rowery sa kradzione. uzytkownik ten wystawil kolejny rower z podobnym opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Prowadziłem kiedyś korespondencję z tym typem w sprawie wycofywania ofert w ostatniej chwili z powodu zbyt małej kwoty. Robił tak i wystawiał rower ponownie, albo znajomi podbijali mu cenę i mimo iż teoretycznie sprzedał sprzęt to znów go wystawiał. Skończyło się awanturą bo to drobny krętacz anie sprzedawca. A Allegro nie zareagowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 zapytalem czy posiada dokumenty od roweru i dostalem odp: Witam. Umowe kupna-sprzedazy. Pozdrawiam napisalem jaka umowe i miedzy kim a kim, ale zero odzewu. dla mnie podejrzana sprawa, dobrze byloby wybadac czy to jednak nie jest jakis zlodziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Umowę kupna sprzedaży można sobie napisać samemu. Śmierdzi to na odległość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziol Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Mi się wydaje,czy ktoś tu popłynął?? http://allegro.pl/gary-fisher-19-xt-ritchey-avid-hugi-manitou-black-i1583610878.html#gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 :woot: :woot: Na pewno obserwują to po to, aby zobaczyć czy znajdzie sie jakiś naiwny i to kupi. Wątpie aby dostał za to chociażby 4000zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Z tym typem od cube'ów rzeczywiście podejrzana sprawa. http://allegro.pl/8-91kg-principia-sid-xtr-xt-sram-avid-light-i1579663384.html fajny lekki rower w dobrej cenie od gościa z LB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/manitou-r7-super-100-tpc-lockout-i1574163298.html "Amorek był używany czysto rekreacyjnie, głównie przy wypadach do sklepu po bułki, niestety nie stać mnie na utrzymanie takiego widelca, ponadto chciałbym pojeździć agresywniej i wolę cięższy amortyzator. " :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Z tym typem od cube'ów rzeczywiście podejrzana sprawa. http://allegro.pl/8-91kg-principia-sid-xtr-xt-sram-avid-light-i1579663384.html fajny lekki rower w dobrej cenie od gościa z LB. No fajniusia maszynka z przerzutkami oldscool,miałem ta XT-ki kiedyś ale tył połamałem i bardzo płakałem z tego powodu. A ten stary Sid masakrycznie leciuchny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Leciuchny, bo bez tłumika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.