Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/rama-amortyzowana-alfa-i1434055162.html

Ciekaw jestem co to za firma i jak się sprawuje taka ramka. Wykonanie nie jest co prawda takie jak w markowych ramach, ale jak na samoróbkę całkiem ok :thumbsup:

Z tego co widzę po adresie to raczej nie jest to ta firma mielecka co spawa ramy, akurat ten adres dotyczy pewnego sklepu, ale wiadomo mogę się mylić (być może zajmują sie dystrybucją ich "wyrobów"). W Mielcu za wiele środowisko rowerowe o tych ramach nie wie, ale w sieci można poczytać opnie, na razie z negatywnymi się nie spotkałem.

Z tego co widzę po adresie to raczej nie jest to ta firma mielecka co spawa ramy, akurat ten adres dotyczy pewnego sklepu, ale wiadomo mogę się mylić (być może zajmują sie dystrybucją ich "wyrobów"). W Mielcu za wiele środowisko rowerowe o tych ramach nie wie, ale w sieci można poczytać opnie, na razie z negatywnymi się nie spotkałem.

A ja trafiłem na kilku zawiedzionych klientów tej firmy.Narzekali między innymi również na jakość wykonania.A ta rama wygląda ciekawie,takie vpp dla ubogich :)Czekam na pierwszego odważnego testera ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...