Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

No tak,garstka wkrętów samowiercących(fi 4 to pewnie ze trzy złote + stara opona=70zł),pogratulować przedsiębiorczości!!!gdyby nie ta cena i trochę inne wkręty...może to nie takie złe????

http://allegro.pl/wi...1355964751.html

taki walnął opis roweru że strach się bać hehe

Nie dodał że w hurcie koło 300zł. Taki rower no,no

Czy sprzedający może umieścić coś takiego w opisie aukcji?

MOŻE SIĘ ZDARZYĆ, ŻE ZAKOŃCZĘ AUKCJE WCZEŚNIEJ. WIĘC PROSZĘ NIE CZEKAĆ Z OFERTAMI DO KOŃCA! MAM PRAWO DO ZAKOŃCZENIA AUKCJI PRZED CZASEM Z POWODÓW ZGODNYCH Z REGULAMINEM ALLEGRO.

Ewidentnie wygląda mi na coś takiego: licytuj, bo jak cena mnie usatysfakcjonuje, zakończę ja przed czasem, a za powód podam uszkodzenie/kradzież przedmiotu.

Regulamin allegro mówi chyba, że można zakończyć aukcję przed czasem z wycofaniem ofert jeśli przedmiot zostanie skradziony lub uszkodzony. Z drugiej strony jako powód przedwczesnego zakończenia nie trzeba wybierać z tych dwóch opcji tylko wpisać co się chce, więc furtka jest otwarta.

Poza tym napisał:

MAM PRAWO DO ZAKOŃCZENIA AUKCJI PRZED CZASEM Z POWODÓW ZGODNYCH Z REGULAMINEM ALLEGRO.

Więc czemu nie mógłby umieścić takiego zapisu? Przecież może w napadzie furii, spowodowanym małą ilością licytujących i niskimi kwotami, zacząć okładać sprzedawany przedmiot młotkiem lub innym ciężkim narzędziem :P I wtedy wszystko jest zgodnie z regulaminem :P

Ale najprawdopodobniej jest tak jak myślisz :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...