ukaniex Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Nie chciał płacić prowizji od sprzedaży, nad czym tu deliberować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 26 Października 2010 Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Niezłe tarcze na tych kołach - http://allegro.pl/kola-dh-mavic-energy-m7cd-ceramic-i1283485933.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 http://allegro.pl/kierownica-wyczynowa-linksys-cisco-i1297292385.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 dobra kierownica, ciekawe ile ma portów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 http://allegro.pl/zoom-nowy-888-marzocchi-dnm-monster-shiver-i1303466032.html zoom za 800 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 7 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 http://allegro.pl/zoom-nowy-888-marzocchi-dnm-monster-shiver-i1303466032.html zoom za 800 zł ? taka jego cena, kiedyś w sklepie widziałem i gadałem ze sprzedawcą... podobno sprzedał 3 i żaden nie wrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper512 Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 http://allegro.pl/super-amortyzator-ftqc-698-947-419-i1310042718.html O.o "Znalazłem w lesie" haha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalesnik Napisano 10 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ^ W dzisiejszych czasach nie chodzi sie na grzyby, tylko na zoomy i stare rst'ki sie poluje. Pewnie poprzednik tez probowal obchnac ale kto by chial, chyba jakis desperat, teraz to moze uda sie sprzedac, widac, ze zabytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Czy gdybym zamówił ten rower za 5,90 PLN to przypadkiem nie mieliby obowiązku mi go przesłać, choć wiadomo że to jakaś pomyłka? Jak to jest w świetle prawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Kiedyś kupiłem bluzę prosto za 69 a powinna kosztować 269, walczyłem z 2 tygodnie ale się wykręcili regulaminem, więc pewnie ten sklep też się zabezpieczył przed takimi błędami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ale jedna rzecz ich regulamin, a druga prawo konsumenta. Każdy sklep będzie się wykręcał, ale gdyby osobnik X poszedł z tym do sądu to ten przyznaliby mu rację, bo kupił rower legalnie z ich strony internetowej i to nie problem osobnika X, że sklep się pomylił. W każdym razie powinni to poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 6. Sklep zastrzega sobie możliwość odmowy/anulowania realizacji zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ale czy to ma pokrycie w prawie? Czy sklep może sobie tak po prostu zrezygnować z umowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Czy gdybym zamówił ten rower za 5,90 PLN to przypadkiem nie mieliby obowiązku mi go przesłać, choć wiadomo że to jakaś pomyłka? Z regulaminu: 3. Przedstawiane w sklepie towary nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ale jeśli nie jest to oferta handlowa to w takim razie możesz sobie kupić rower na ich stronie, zapłacić za niego, a oni Ci go nie przyślą bo stwierdzą że tylko tu pokazują co mają na stanie ;p Rozumiem, że jest to pewien sposób zabezpieczenia przed takimi właśnie sytuacjami jak rower za 6 zł i sytuacja wymyślona przeze mnie nie będzie miała miejsca, ale denerwują mnie takie nieścisłości. I chyba regulamin jakiegokolwiek sklepu nie jest podstawą do dostarczenia/wymiany lub nie jakiegoś towaru, tylko prawo ogólne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qball Napisano 11 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Jesli dostaniesz potwierdzenie zlozenia zamowienia, to nie moga sie wykrecic zadna klauzula wtedy nie pomoze. Do tego wchodzi tutaj mozliwosc wykazania bledu przez sprzedawce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Zamówiłem. Dostałem potwierdzenie, wczoraj przyszedł mail "zamówienie anulowano". Mało profesjonalnie z ich strony, że bez słowa wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 13 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 To powalcz:) Zobaczymy co powiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 http://allegro.pl/wskazniki-xtr-i1306940521.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Do manetek 770 będą pasowały? Myślałem o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 13 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 To się pomiędzy odcinki pancerza zakłada, więc manetka nie ma nic do rzeczy o ile pracuje w standardzie Shimano (2:1). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 A oświeci mnie ktoś w jaki sposób to ma być widoczne w nocy? Świeci? Jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XxUzixX Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Też się nad tym zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Chodzi o to, że jak nie masz telewizorów to możesz sprawdzić bieg patrząc między nogi - w nocy nie zobaczysz tam nic. A mając to coś można widzieć mając światła na kierownicy czy czołówkę - tyle, marketing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 15 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Rower i owszem, ale górski? http://allegro.pl/samochod-anglik-rover420d-sprawny-na-czesci-w-a-i1302385372.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.