Adish Napisano 16 Października 2010 Udostępnij Napisano 16 Października 2010 ta korba trochę razi w oczy ale ogólnie rowerek piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Dokładnie wszystko ładnie żółte, a ten pomarańcz po prostu nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 17 Października 2010 Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Dokładnie wszystko ładnie żółte, a ten pomarańcz po prostu nie pasuje NIe chce być nie entuzjastyczny, ale imo nadaje się to do działu "wiejski tjuning" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 o gustach sie nie dyskutuje ale dla mnie ten rower jest piękny, chciazby korba mogła by byc np noir szary lub właśnie złoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adish Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 korba Aerozine złota była by chyba najlepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Jest wśurski, jakieś bogate bezguście go finansowało, nie dziwie się że przez te miesiące gdy widnieje na allegro nikt się tym nie zainteresował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mobu Napisano 18 Października 2010 Udostępnij Napisano 18 Października 2010 nie wygląda jak dla mnie połowa roweru to tandetne chińskie kcnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Sprzedaje go bikestacja, więc to akurat nic dziwnego - mieli KCNC do oporu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frezee1 Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Okazja z gratisem http://allegro.pl/rama-downhill-wiele-gratisow-sprawdz-sam-i1263521580.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Rama od makrokesha plus 2 gratisy i 280 zł ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 nie wygląda jak dla mnie połowa roweru to tandetne chińskie kcnc W ogóle miałeś do czynienia z ich produktami? Powiedz mi jaka inna "tandetna" firma odchudza dodatkowo sprzęt na obrabiarkach numerycznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Np Zoom A wiem co mówię, bo miałem chwilowo ich mostek. Nie wytrzymał zalecanego (napis na mostku zresztą) momentu obrotowego, a dokręcałem kluczem dynamometrycznym. Ale zdecydowanie nie był wycinany CNC, więc może to dlatego Większość firm ma w ofercie coś wykonanego z wykorzystaniem CNC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 19 Października 2010 Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Kaseta SLX i łańcuch XTR za 5 zł !! I teraz sami zobaczcie czemu tak tanio tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Np Zoom A wiem co mówię, bo miałem chwilowo ich mostek. Nie wytrzymał zalecanego (napis na mostku zresztą) momentu obrotowego, a dokręcałem kluczem dynamometrycznym. Ale zdecydowanie nie był wycinany CNC, więc może to dlatego Większość firm ma w ofercie coś wykonanego z wykorzystaniem CNC. Zoom to historia sama w sobie Racja, sporo rzeczy się wykonuje cnc, jak nie większość. Tylko, żeby jednak dobrze odchudzić i wykonać element bez uszczerbku na wytrzymałości to trochę pracy w projektowaniu potrzeba. Nie rozumiałem tylko jego bezpodstawnej niechęci do KCNC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Października 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Kaseta SLX i łańcuch XTR za 5 zł !! I teraz sami zobaczcie czemu tak tanio tu Można się naciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Kaseta SLX i łańcuch XTR za 5 zł !! I teraz sami zobaczcie czemu tak tanio tu Nie znam się, podpowiedz:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golarz Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Spójrz na cenę wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Heh. Rzeczywiście. Dopiero jak napisałeś to sie kapnąłem. Nieźle. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 8 czy 10 pln to zła cena za wysyłkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Chyba pozmianiał ceny. Było komplet za 5 zł a wysyłka 120zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 To może znaczyć, że czytał ten temat i pozmieniał ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Możesz to być Ty... lub ktoś inny. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 20 Października 2010 Udostępnij Napisano 20 Października 2010 kurde , nie wiem, co nie tak jest z tą aukcją? http://allegro.pl/kaseta-shimano-slx-cs-hg80-9-lancuch-xtr-da-i1274891974.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 21 Października 2010 Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Już wszystko ok, właściciel poprawił aukcję. Swoja drogą ciekawe co było powodem edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.