Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] na Allegro, E-Bay'u i in.

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Andrew jak sądzisz, jest sens brać tą przerzutkę na zapas ? Tzn chodzi mi o to, że stary napęd jeszcze kilka miesięcy da rade, a nowy, kompletny napęd chce wstawić w całości razem.

Obecnie używam napędu shimano, więc nawet nie mam jak wytestować tej przerzutki.

Z jednej strony okazja ale z drugiej nie wiem czy się w to pakować :)

Przy ewentualnym zakupie na co szczególnie zwrócić uwagę ?

Napisano

Wózek nie jest Karbonowy, wiec dlatego taka cena, "bardzo atrakcyjna"...

No właśnie mi się wydaję, że jest karbonowy ( z tego ich grilonu :icon_wink: ) Tzn zewnętrzna strona jest z grilonu a strona " od koła" jest alu.

Taka konfiguracja raczej mnie cieszy, bo jest mniejsze prawdopodobieństwo złamania wózka.

• Mod Team
Napisano

Gratuluję odwagi jeśli chcesz dokonać okazyjnego zakupu u Allegrowicza z zerowym kontem. W mojej ocenie tylko odbiór osobisty ma sens. Inaczej może to być najdroższa okazja jaką wykorzystałeś.

• Mod Team
Napisano

Nie mam doświadczenia z takimi paczkami, ale w teorii wygląda to tak, że musisz zapłacić listonoszowi i dopiero dostajesz do sprawdzenia paczkę. Jeśli coś jest nie tak to zaczyna się cała biurokracja, pisanie protokołu itd. Ciekawe jak długo może trwać odzyskiwanie pieniędzy i jak to wszystko rzeczywiście przebiega. Może rzeczywiście jest to okazja, ale raz przejechałem się na podobną kwotę i od tamtego czasu jestem bardzo ostrożny.

Napisano

jest też możliwość sprawdzenia przed zapłatą, jeśli coś jest nie tak paczka wraca do nadawcy, tylko musi być zaznaczona taka opcja przy wysyłce.

Napisano

Pisałem z właścicielem przerzutki i napisał mi, ze pozbywa się jej gdyż potrzebuje wózek długi, bo ma kasetę 11-34.

No w sumie ok, mógł się pomylić ale na innej jego aukcji widzę, że manetki X-0 też sprzedaje ;)

Napisano

W tym momencie nie ma się nad czym zastanawiać... Wyjdzie cię i tak taniej, bo zapłacisz mniej za przesyłkę, gwarancja i wszystkie bajery:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...