yvk Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Co zakładacie na tą stronę flipflopa której każdy z nas sie wstydzi? Co polecacie , co odradzacie? Rozglądam się za wolnobiegiem na duży gwint, ok. 18-19z, najlepiej 1/8 " . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Albo standardowa dicta, albo coś takiego: http://allegro.pl/item1002272927_wolnobiegi_jednorzedowe_ssfine_20_zebow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horniasty Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Jak składałem moje pierwsze ostre, na pieście flip-flop, to kupiłem Dicta co prawda nigdy tego nie zalożyłem i jakoś się na to nie zanosi, chyba że zacznę jakiś projekt typu SS oldschool MTB albo coś tego kalibru znajomy za to jeździ na takim samym wolnobiegu już 3 lata i.. cóż - poprostu działa, tu nie ma co się gimnastykować z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZacharO Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 mam dicte w stritowce sprawuje sie elegancko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yvk Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Nakręcam ze 3 dicty rocznie (nie mam wyboru, taki gwint na piaście ze nic innego nie wchodzi) w mtb bo zęby strasznie po du.... dostają na podjazdach. Co prawda do górala zakładam mełe wolnobiegi do 15z i może większa dicta przetrwałaby dłużej,niemniej jednak szukam czegoś bardziej solidnego. Ma ktoś może w szosie jakiegoś ACSa, suntoura, shimano albo coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.