mucios92 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 mam takie pytanko . jak mam w tej chwili dobrze ustawione siodło tak , że mnie kolqana nie bola a po jakimś czasie zaczynaja bolec mnie plecy , to znaczy ze mam za wysoko siodło wzgledem kierownicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 przez długi czas tez miałem podobny problem0 konkretniej w dolnej czesci pleców. Przestały boleć kiedy wrosłem w rame. Przyczyna byla z duza odleglosc od kierownicy. siedziałem jak kura na grzedzie. Teraz zmieniłem jeszcze mostek ze 120mm na 90 i jest super. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 no dokładnie tak jak ja tez w dolnej czesci pleców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 zaloguj sie na wrenchscience.com, znajdz kalkulator i policz jaką powinieneś mieć geometrie, przede wszystkim odległość siodełka od kierownicy (horyzontalnie) U mnie większość wymiarów sie zgadzała z tymi, na których najlepiej mi się jeździło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.