kabanos222 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam Mam pewien problem z hydraulicznymi hamulcami Tektro Aurgia Comp. W trakcie jazdy tarcza szura o klocek... i z tyłu, i z przodu ; / Czy pomoże ktoś z tym problemem ? ; / Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Spróbuj je ustawić(odkręć troszkę zacisk,naciśnij hamulec i przykręć). Jak to nie pomoże to możesz poszukać na forum podobnych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanos222 Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Tylko właśnie nie wiem jak... : ( jestem totalnie 'zielony' w kwestii hydraulicznych hamulców ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Całkiem niedawno też byłem zielony w tych sprawach ale od piątku będę miał swoje pierwsze hydrauliki i troszkę poczytałem na ich temat(co nie znaczy że wiem wszystko ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ljar Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Tylko właśnie nie wiem jak... : ( jestem totalnie 'zielony' w kwestii hydraulicznych hamulców ; / Jak to mówią: RTFM http://www.tektro.com -> suport -> Download for Owner's Manual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.