netta1987 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 witam mam pytanie jak można naprawić ukręcony gwint od mocowania zacisku hamulca w rebie sl 2009 wiem że można nagwintować ale jaki gwintownik i jaka śruba do skręcenia zacisku do amora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzyb Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Zalezy jak bardzo uszkodzony jest gwint jesli troche mozna sprobowac na kleju do gwintow ja kiedys uzylem poxipolu i trzymalo bardzo dobrze. Jesli nie to musisz zmierzyc suwmiarka srednice sruby i wtedy dobrac wiekszy gwintownik ewentualnie bedziesz musial rozwiercic otwór w zacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 gwintu nie ma został kompletnie usunięty no może zostało 1mm nie naruszonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viechooo Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Można by rozwiercić i wkleić nagwintowaną tuleję. Ale musi to zrobić specjalista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Jeżeli chodzi ci o mocowanie PM to już po zawodach to jest magnez i nic z tym nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A zdjęcia uszkodzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Dlatego ja uwazam ze nalezy uzywac takiego adaptera, zeby nie miec tego typu problemow http://bicyklon.pl/index.php?page=shop.product_details&category_id=20&flypage=flypage.tpl&product_id=33&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 dałem dla speca mówił że już kiedyś się tym zajmował i klient do dziś jeździ czyli jestem dobrej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.