Oskaro95 Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam mam problem z dźwignią zacisku hamulca, nie wraca ona na swoje miejsce tak jak powinna. Dodam jeszcze link do filmu (Jakieś dziecko u sąsiada piszczało...;/xD). Da rade to jakoś naprawić? A jak tak to w domu czy trzeba nieść gdzieś do serwisu ?
Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 28 Kwietnia 2010 Ciekawa konstrukcja Wszystko sie rusza Wygląda na zatarte lub pękła sprężyna. Naprawić ise na pewno da. Jak sie tylko zatarł to wyczyścić nasmarować i będzie ok jak sprężyna to kwestie znalezienie takiej samej i wymiany.
bartolinii Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 Weź przykręć linke hamulcową do tej wajchy zacisku, przez to ci klamka nie wraca na na swoje miejsce.
Oskaro95 Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Napisano 28 Kwietnia 2010 Specjalnie wyciągnąłem tą linkę żeby pokazać o co mi chodziło. Odkręciłem to czarne od tarczy ale nie mogę dostać się tam do środka bo jest tak przykręcone jak by to Pudzianowski zakręcał ... Eee coś zrobiłem i jest lepiej jak pusze to nie hamuje mi prawie, chyba słabiej linke naciągnąłem. Tego pewnie nie odkręce:( Więc jakie polecacie hamulce tarczowe ale tanie; p
Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 28 Kwietnia 2010 http://allegro.pl/item1013650153_hamulec_tarczowy_avid_bb5_polecam_tanio.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.