Skocz do zawartości

[Rower]Kellsy Quartz Titanium czy coś innego?

Mark97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, mam 13 lat chciałbym zakupić ten o to rower http://rowery.shop.pl/view/95z ramą 17,5 mam 157cm wzrostu, nie wiem czy się opłaca mam nadzieje, że mi pomożecie ;-). Cena i osprzęt wydają mi się dobre, ale to Wy jesteście ekspertami ;]. Chciałbym dodać, że nie jeżdze często tak z 30 km tygodniowo, najczęściej jeżdze asfaltem lub po lesie.

Napisano

Chrzestny ma takiego samego amora nawet git, nie było problemu, ze sztywnością. No ale niestety ważę mało bo tylko 38kg. A z tymi 30km jest tak, że czasami dużo więcej ale najmniej tygodniowo 30-50km. Aha i jaki licznik, ewentualnie sakwę na ramę i takie duperele mam negocjować w sklepie? ;>

Napisano

Może źle mnie zrozumiałeś bo przy amorze miałem na myśli nie sztywność, tylko to że będzie on przy twojej wadze po prostu twardy.

Tych dupereli za darmo ci raczej nie dorzucą, ale ponegocjować można

Napisano

Szczerze lubię jak amortyzator jest miękki, a zawsze go mogę zablokować bo jest taka opcja na kierownicy. Ostatnio wynegocjowałem akcesoriów za 150zł przy jak zakupowałem rower, więc zawsze można próbować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...