DominikM Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Miejsce, no w sumie większość je widziała i to nie raz.... Na mapce to będzie tutaj : Mapka targeo Jak ktoś chce zobaczyć na własne oczy jak to się robi, lub porównać swoją lampkę / latarkę z innymi to zapraszam. Szczególnie zapraszam posiadaczy rożnych wynalazków sprzedawanych ostatnio na allegro pozdrawiam Dominik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Chyba pomyliłeś datę, 22 kwietnia już był. Jak podasz nową najlepiej pt lub so, to chętnie się pojawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Argh,... sorry, chodziło o dzisiejszy wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dzisiaj niestety nie dam rady się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 ja się pojawię:]wezmę mactronika 1dif czy coś takiego i jakiś wynalazek z aledrogo;)osobiście jestem za testem - jeżeli ktoś posiada - nowego mactronica scream;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Jak ktoś chce zobaczyć na własne oczy jak to się robi, lub porównać swoją lampkę / latarkę z innymi to zapraszam. Niestety rower mam nieoświetlony, więc po zmroku nie jeżdżę... Ale mogę podjechać autem... Tylko, że przy adaptacyjnym biksenonie każda rowerowa lampka wymięknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 inhibitor, nie byłbym taki pewien... Taka na ten przykład 37W latareczka diodowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 warto było to zobaczyc na własne oczy:)samochodowe xenony mogą się schować albo inaczej przestać świecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Żałuję, że nie mogłem tego zobaczyć btw 37 W, to niezłą elektrownię trzeba przy sobie wozić. Aku 5,5Ah starczy na ... 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inhibitor Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 inhibitor, nie byłbym taki pewien... Taka na ten przykład 37W latareczka diodowa Diodowe latarkowe 37W kontra 4x35W ksenonowe soczewkowe? Dwa inne wszechświaty... Następnym razem (o ile będzie) moge rzeczywiście autem podjechać i porównamy dla ciekawości... Tylko czy o to chodzi w tej zabawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Diodowe latarkowe 37W kontra 4x35W ksenonowe soczewkowe? Dwa inne wszechświaty... Następnym razem (o ile będzie) moge rzeczywiście autem podjechać i porównamy dla ciekawości... Tylko czy o to chodzi w tej zabawie? Jak je przyniesiesz ze sobą to jak najbardziej... W innym przypadku każdy tak może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Może by tak jakoś na dniach podobną ustawke zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejos Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Może by tak jakoś na dniach podobną ustawke zrobić? Ja jestem za i z checia sie pojawie z moja lekko swicaca PAVA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jak chcecie to jutro koło 22 można by zrobić spotkanie - pogoda ma być jeszcze dobra, będzie ciepła nocka. Bo na weekend to mokro i zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Dobry motyw takie spotkanie... Ciekawe jak by wyszedł nowy raven w porównaniu do np bocialarki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Lookas 46, może jutro będzie Choć na chwilę obecną bocia3 aka. storkenstein jest mocno prototypowym modelem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jako że wygląd i ogólna prezencja storkensteina jest nieakceptowalna i niedopuszczalna interesuje mnie standardowa bocialara Ta z allegro po 240zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Dobra - to poproszę o listę zgłoszeń na dzień dzisiejszy - czy ktoś będzie czy nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejos Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Dobra - to poproszę o listę zgłoszeń na dzień dzisiejszy - czy ktoś będzie czy nie... Sorki, ale ja dzisiaj nie dam rady. Do 20 siedze w pracy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 I tak przed chwilą padało, więc z porównawczych fotek nici - tak, że innym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Szkoda , że wcześnie tego nie było w zeszły weekend byłem we wrocu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.