rs8 Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Podczas wyciągania kola (luzy na piaście) po włożeniu klocki obcierają o felge regulowałem i jak nie z jednej stroy to z drugiej . Juz nie mam siły do tego , przed wyciągnięciem kółka było wszystko w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Odkręć delikatnie hamulec , naciśnij klamkę, przykręć... powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Próbowałem ale dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poczwar Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 to są tarczówki czy V?? Jeśli V to musisz ustawić koło miej więcej na środku ramy(pokombinować z zaciskiem) i ewentualnie pobawić się z tymi śrubkami po bokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 To są V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephistofeles Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Może ci coś podeszło pod oś piasty i koło nie weszło całkowicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs8 Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Sprawdzałem jest tak jak powinno czyli na styk z "chwytakami" ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Pradwopodobnie kloci były ustawione do koła na "luzie" wiec teraz jak go nie ma trzeba wszystko ponownie ustawić. odkręć linkę, poluzuj klocki, ustaw na nowo i poskręcaj. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.