lepus Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 Hej mam do was pytanie idzie z Poznania a najlepiej z J.Maltańskiego jakiś oznaczony szlak rowerowy, i jak ktoś jechał między tymi dwoma miejscami to którędyjechał fajnie by było gdyby była też jakaś mapka.
Klosiu Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 Czarny szlak znad Malty przez Gruszczyn, Uzarzewo, Promienko. Tylko kilka km asfaltu po drodze. Z drugiej strony drogi E261 albo asfalt przez Kicin, Wierzonke, Tuczno i Wronczyn albo kombinowanie terenem przez Wierzenice, Wierzonke, wzdluz jez Kowalskie, Gorzkie Pole i dalej lasem do Pobiedzisk.
zati61 Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Idz do informacji turystycznej na rynku daj daja 2 mapki okolic poznania z wszystkimi szlakami rowerowymi. Ja osobiscie jeżdże tak: Malta>Swarzędz>(Jasin)>Paczkowo>Kostrzyn>piękny asfalt do Pobiedzisk prawie cały czas asfalt. Można też Jasin>Łowęcin>Sarbinowo>jankowo>Góra>Promno>Pobiedziska na pewno o wiele mniej ruchu, troszkę krócej i chyba tylko asfalt; same plusy a jeszcze nie jechałem...
TocaS Napisano 18 Czerwca 2010 Napisano 18 Czerwca 2010 Kostrzyn - Pobiedziska faktycznie asfalt ok i jeden długi, zjazd w drugą stronę podjazd.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.