Zymelka Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam. Czy ktoś chętny z rejonów nadwiślańskich do wspólnego pośmigania w któryś z dni od 30.04-03.05? Z góry mówię że nie wiem w jaki dzień będę w jakiej miejscowości bo jadę camperami z rodzinką i znajomymi i oni sobie będą zwiedzać a ja w tym czasie planuje jeździć, jeździć i jeszcze raz śmigać Przy okazji znacie jakieś ciekawe szlaki w okolicach tych miast? Jak coś to kontakt tutaj lub gg 7062362. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcupine Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja jeśli nie pojade na jakiś maraton to pewnie któregoś dnia długiego weekendu pojawię się z kumplem w Kazimierzu tak więc możemy gdzieś tam umówić się na wspólną jazdę, dość dobrze znam te tereny tak więc mogę poprowadzić po najciekawszych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.