Skocz do zawartości

[fotki] - Skandia Chodzież

BoLeK0007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kurcze tez nie trafilem na zadna fotke, za daleko za czubem jechalem :yes:. Sportograf natrzaskal calkiem fajne, ale wszystkie na jedno kopyto, choc moze 2-3 z tych siedemnastu bym kupil :down:. Ale wtedy juz chyba caly pakiet bardziej sie oplaca.

Napisano

Przecież te zdjęcia ze startu są masakrycznie przepalone. Mnie jako amatorowi fotografii by było wstyd takie coś pokazywać publicznie a zawodowcy to już w ogóle powinni się spalić ze wstydu.

Pewnie nie słyszeli o czymś takim jak szara połówka czy polar :yes:

EDIT:

Przeglądając dalej tą radosną twórczość jestem jeszcze bardziej załamany. Zdjęcia z trasy, raz głowa obcięta, raz opona...tak się zastanawiam czy ktoś w ogóle patrzył w wizjer robiąc te zdjęcia.

Tu pytanie do uczestników, czy może tam gdzie stali ci panie panował jakiś wielki tłok, ludzie się przepychali i dlatego tak to wyszło (mówię o trasie a nie starcie) ?

Napisano

Też jestem przerażony zuchwałością psudo-profesjonalnych fotografów :/

Z jednej strony fajnie byłoby mieć jakąś fotkę na pamiątkę, z drugiej strony już dość się człowiek wykosztował na wpisowe i dojazdy... a niedługo kolejne starty...

Napisano

na trasie staly statywy z aparatami i wyzwalaly sie na ruch, wiec stad takie poobcinane fragmenty. Jedna fotka przy najmniej u mnei jest robiona przez fotografa i w sumie fajnie wyszla. Reszta wiadomo jak to automat.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...