bartekcoma Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 witam. chciałbym się zapytać, czy warto taki rower kupić jak w linku niżej: http://raleigh.pl/THUNDERGTS.html mogę go kupić za niecałe 700zł. Czy osprzęt jest w miarę w porządku? Potrzebuję go do jazdy zwykłej, codziennej, głównie szosy i jakieś polne ścieżki. Jest wart ceny, czy np kupić arkusa vip 5? Wiem, że nazwa raleigh pewnie nic nie mówi. Mogę wyczytać informację na forum o poszczególnym osprzęcie, ale wiadomo to jest lepsze to gorsze, trudno mi ocenić całość, czy jest warte uwagi, a osoby bardziej doświadczone, spojrzą na wyposażenie i potrafią sporo powiedzieć i pomóc. Na rower chcę wydać 700zł. pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc
matkell Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 za 700 zł ciężko jest kupić coś pewnego, ale myślę, że dobrą alternatywą będą rowery Krossa, jest tam spory wybór rowerów w tej cenie
senjiro Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 W tej cenie jest też Kands, ktoś wrzucił na innym forum i przestawia się dosyć ciekawie jak na rowerek za 700zł, dorzucisz jeszcze 169zł i masz ten sam rowerek na full alivio.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.