mucios92 Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 Panowie powiedzcie mi które łożysko na którą stronę ??
Kawior Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 A nie jest nigdzie wygrawerowana literka L/R ??
Mod Team sznib Napisano 27 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2010 U mnie w Howitzerze pisze na miskach z łożyskami "Drive side" i na drugiej "Non drive side". Miski wkręcasz do tyłu (zakładając że rower stoi), więc jeśli nie "złapie" gwintu to znaczy że to druga strona. Proste
Mod Team Puklus Napisano 27 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2010 Jak nie pisze ktory pawy a lwey to przyglądnij sie gwintom. Jak nie potrafisz odróżnić to weź pierwszą lepszą śrubę i porównaj, w tej misce w której zwoje idą w ta sama stronę będzie miska z prawym gwintem i zakręca sie ją z lewej.
mucios92 Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Napisano 27 Kwietnia 2010 spoko spoko dzieki ;] juz dawno złożyłem i jest okej do zamkniecia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.