showtek12 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam, mam problem z hamulcem tylnim piszczy podczas hamowania, hamulce używam już od 15 miesięcy. Nazwa hamulca to Unique 160mm. Proszę o podpowiedz co się mogło stać czy to tarcza czy może klocki? Dodaje zdjecie Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Ja stawiam że ma albo zjechane heble, albo brudne tarcze zachlapane jakimś olejem np z łańcucha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
showtek12 Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dodałem zdjęcie w załączniku , zobaczcie co to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Dodałem zdjęcie w załączniku , zobaczcie co to może być. Ja w takim przypadku robię papierem sćiernym klocki i tarczę, oczywiście bardzo drobno ziarnistym, potem trzeba docierac tarcze przez około 50km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
showtek12 Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 afly widzę że jesteś z Mielca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.