gorek321 Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam ! Posiadam Krossa A4 z roku 2008, wymieniłem już klamkomanetki na manetki SLX oraz przerzutke tylnią na XT 2010 shadow. Teraz planuje wymiane korby z truvativ x-flow na LX/SLX oraz przedniej przerzutki na XT z dolnym ciągiem. Czy powyższe modyfikacje są opłacalne i czy po tych wymianach jazda będzie skuteczniejsza i zmiana przęłożeń lepsza ?
Mod Team Puklus Napisano 25 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 25 Kwietnia 2010 Korba SLX jest faworytem w kategorii wagowo/jakościowo/cenowej natomiast przerzutka XT już nie za bardzo. Wygląda nieźle co prawda i działa pewnie nie gorzej jak wygląda ale jej cena jest chyba zbyt wysoka moim zdaniem. Jeżeli nie zalezy ci na cenie to zestaw jak najbardziej ok natomiast ja bym celował w starsze LX m570 albo M580. Cena dwukrotnie niższa waga porównywalna i jakość pracy również. Z wagą to przesadziłem LX jest 19g lżejszy
Aston95x Napisano 26 Kwietnia 2010 Napisano 26 Kwietnia 2010 Już yle zmieniłeś to się niezastanawiaj , dobry masz cel i go realizuj .
Mod Team Puklus Napisano 26 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 26 Kwietnia 2010 Już yle zmieniłeś to się niezastanawiaj , dobry masz cel i go realizuj . Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.