Superyaa Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam! Jestem nowy na forum i chciałbym zasięgnąć Waszej rady. Otóż zamierzam kupić rower MTB. Fundusze są dosyć ograniczone - 1200, 1300 PLN max. Jako że mam sentyment do marki Giant, zastanawiam się nad modelem Boulder z tego roku. Co o nim myślicie? Mile widziane są również propozycje innych rowerów Pozdrawiam!
cichy66 Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Właśnie dwa tygodnie temu też kupiłem taki rowerek dla syna i nie jest taki zły do zwykłego użytkowania i lekkiego terenu. http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=garage&do=view&id=451
Superyaa Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Napisano 26 Kwietnia 2010 Aha, a jakieś inne propozycje rowerów? Albo dokładniejsze opinie tego Bouldera? Pozdrawiam
mokokoko Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 mam ten rower jezdzi się nim bardzo dobrze. Jest lekki wytrzymały i ma dobrej jakości częsci
Hubert_1 Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 Witam. Również mam ten rower, model 2007r. Rower jest uniwersalny, można zarówno pojeździć rekreacyjnie jak i 30km/h po leśnych ścieżkach. Rama jest sztywna, wytrzymała ale ciężka. Pozycja raczej turystyczna ze względu na wysokość mostka i długość rury poziomej. Zrobiłem nim 12tyś km i powiem, że dobrze się czuje po przejechaniu każdych 100km . Oczywiście nie obyło się bez wymiany osprzętu: korba FC-M442, kaseta HG50, łańcuch HG50 i przerzutki alivio. Rower jest bezawaryjny. Nadaje się dla osób, które zaczynają przygodę z kręceniem kilometrów tak jak ja 3 lata temu. Obecnie przymierzam się do roweru za 2.5tyś zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.