specialk Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam Muszę dziewczynie kupić rower. Dziewczyna ma 160 cm wzrostu. Nasze wymagania do roweru są takie: Rower Miejski z zacięciem Turystycznym, ewentualnie Turystyczny gdzie ma się postawę wyprostowaną. Bez amortyzatorów (proszę mnie na nie nie namawiać). Przedni i tylni hamulec na kierownicy. Koła 26''. Pełne oświetlenie i Błotniki. (Ewentualnie przerzutki). Rower, który nam w pełni odpowiada jest w nowej ofercie Go Sport za 699 zł (Railway W). (Miejski z zacięciem turystycznym). Posiada on wszystkie te cechy co powyżej plus pełny osprzęt Shimano (przerzutki). Tylko nie wiem czy warto kupować w tej sieci, bo słyszałem różne opinie. Może pomożecie rozwiązać nasz problem? Z góry dzięki! MarekK.
specialk Napisano 6 Maja 2010 Autor Napisano 6 Maja 2010 Dziękuję za tak liczne odpowiedzi. Muszę tu częściej zaglądać. Normalnie, nie nadążam z czytaniem...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.