Arkowiec1929 Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam Jaki napój izotoniczny polecacie , który najlepiej nawadnia z Waszych dotychczasowych obserwacji? Dużo jest tego na rynku min. Powerade , Oshee , Gatorade , Izostar , Kite Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dla mnie najlepszy jest isostar, chociaż trochę drogi jest. Jak nie mają w sklepie to powerade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Który najlepiej nawadnia trudno mi ocenić, ale z izotoników preferuje Isostara(kupuje tego w proszku - często jest dostępny z dużym bidonem w gratisie). Czasami popijam jeszcze Powerade lub Gatorade. Zazwyczaj jade na wodzie Żywca bądz Kropli Beskidu. Może byśmy dodali ankiete? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smeagul Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Jak kupujesz w proszku to nie wychodzi aż tak drogo (27zł/5l). Aktualnie jeżdżę na isostarze, wcześniej stosowałem isodrinx od nutrenda, który mogę polecić (zwłaszcza smak jablkowy - jest bardziej delikatny), no ale już wychodzi drożej. No i isostar łatwiej się rozpuszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja ostanio z Powerade jeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Jest już podobny temat, po co się powtarzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Jest juz ten temat ale ja się powtórze! Pij GATO!! Zawodnicy NBA nie moga sie mylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyer Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ale oni nie pozwalali się poddać kontroli na IO w Barcelonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja piję OSHEE. Jest tańszy od Powerade'a i jest go więcej, a różnicy nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 rowniez polecam oshee mi bardzo smakuje isostar jest slabo dostepny , nawet w poznaniu ciezko go kupic w zwyklym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Isostar zazwyczaj można dostać na stacjach benzynowych. Ja rozcieńczam isodrink nutrenda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serav Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Polecam Olimp IZO PLUS. Firma Olimp wypuszcza dobre preparaty tego typu więc można bez obaw kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 ja tam pije oshee jest nie drogie i mogę je kupic w Kauflandzie i jest takie same jak inne izotoniki :Powerade , Oshee , Gatorade , Izostar , Kite olip itp. wszystko to jedno i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgxc24 Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Oshee. Ale biorę tylko na dłuższe wyprawy z kumplami lub na wyścigi. Na codzienny trening to zwykłą wodę (Muszyniankę). Nie ma chemii i jest to najtańsze wyjście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.