cichy66 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jestem świeżo po wymianie przedniego amortyzatora z Rock Shox Dart2 na Fox 32 F-series RL rocznik 2010 - jednym słowem szok!!! Wiem doskonale że to przejście z jednej skrajności w drugą,ale nie porównywanie jest mym zamysłem. Chciałbym użytkowników Fox-a o podzielenie się swoimi opiniami i doświadczeniem. Spróbuje też dodać coś od siebie jak nabije trochę kilometrów. http://www.foxracingshox.com/bike/10/forks/32_F-SERIES/RL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Z gruba osią kupiłes amora?? piaste tez wymieniac musiales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Na oś 9mm,przezbroiłem tylko stery no i musiałem dociąć rurę sterową bo nie był to OEM i nabić gwiazdkę(wymiary podpatrzyłem z demontowanego Dart-a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.