Karolthcpromil Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam jest to moj pierwszy post temat ,prosze na mnie nie krzyczec jak cos sknocilem ,tak wiec pisata tylnia obecnie XT 775 srebrny zakontrowal mi sie sam i dokrecilo sie to wszystko po ponownym zakontrowaniu to samo co to moze byc czy da rade ja jesze zranimowac... ,a jak nie to jaka zakupic ,a specjalnie rok temu kupilem Xt zeby to jakos dzialalo a tu taka lipa ze az siem poplakalem ,co byscie Panowie oczywiscie i Panie mi zaproponowali w co zaiwestowac tzn jaka piaste bo cos do shimano sie zrazilem ale chycem znowu XT bo wszystko wyglada fajnie ladnie ,a wszystko mam Xt procz manetek. PZdr
pawlo007 Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 A może slx-y? Sam je kupiłem i już mam założone tylko niestety rozwaliłem sobie bark i nie pojeżdżę sobie przez najbloższe kilka dni :/ ale wrażenie robią pozytywne i też takie same mają opinie
Karolthcpromil Napisano 25 Kwietnia 2010 Autor Napisano 25 Kwietnia 2010 no tak ale na razie bede sie wybieral do fachmana niech zobaczy fachowym okiem ,dzis rozebralem i wyglada mi na to ze lozysko w bebenku szie skonczylo wymienialne to ustroistwo ?? Pzdr
Cox Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 OJ, w piastach shimano masz konusy, a nie cale łozyska do wymiany, wiec jak sie zajedzie łożyska, (nie kulki) to niestety cala piasta do wymiany jest, w piastach na łożyskach maszynowych wymieniasz cale lozyska w sklepie za grosze, wiec jak bedziesz kupowal nową piaste to na lozyskach maszynowych, shimano piasty ogolnie to lipa, chyba ze cie na xtr stać, ale i tak zbytnio w to nie wieże zeby cos lepsze poza wagą od xt byly lepsze
radomir82 Napisano 25 Kwietnia 2010 Napisano 25 Kwietnia 2010 Musisz trochę sprecyzować po czym poznałeś że "łozysko" się skończyło?
Karolthcpromil Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam poniedzialkowo ,sciagnelem to wszystko ,odkrecilem konus z kontra z prawei strony i zobaczylem lozysko i wyglada iako tako ,a zas z drugiei strony odszedl mi bebenek z kaseta a w piesciue zostal frez na ten bebebenk i zakladam chcem zakrecic a tu ciezko sie kreci ten bebenek i oska w tym zostala to nie wiem ,zaraz iade zawiesc niech zerkna ,to iakiei piasty mam szukac dla siebie dodam ze duzo latam i na miescie i w lesie ogolnie dzienm w dzien na rowerze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.