julaswdx Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam, mógłby sie ktoś podzielić doświadczeniami odnośnie prostowania tarczy? Mam 180 mm jest niestety lekko zwichrowana i nie da sie ustawic hamulca żeby nie tarło, raz z jednej strony raz z drugiej zauważyłem też że dość skutecznie mnie to spowalnia. Czy jest wogole możliwe prostowanie tarczy metodami domowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 No w domowych warunkach nie będzie to takie proste,raczej lepszą obcją będzie wymiana na nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swierzak1 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 http://www.bikeforum.pl/showthread.php?t=16825 Myślę że tym sposobem powinieneś dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.