Bolo87 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam, Postanowiłem odnowić swój rower i trochę pojeździć. W związku z tym muszę wymienić napęd i zastanawiam się czy ta korba da radę (ważę ponad 100 kg),czy inwestować w coś starszego i sprawdzonego?? Jak tak to co polecacie w podobnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redziu Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam. Ważę 90kg i mam tą korbę (44z 170mm) od czwartku Przejechałem już blisko 100km i jak na razie nic nie skrzypi, nie zgrzyta.. Ma zintegrowany suport... Nie wiem czy coś lepszego w tej cenie (194PLN) dostaniesz.. Wydaję się solidna i w miarę lekka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aston95x Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Zgadzam się z radziu . twoja waga przy tej korbie nie ma prawie żadnego znaczenia . POzdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.