lelu666 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam kupiłem amortyzator ammo 2 i nie wiem czy on jest dobry i jakie mam wady i zalety ?? Proszę stosować się do regulaminu forum. pkt 2.b . Poprawiłem, następnym razem będzie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intruz Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Nie uważasz, że o to trzeba było pytać przed zakupem a nie po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lelu666 Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Nie uważasz, że o to trzeba było pytać przed zakupem a nie po? hm mogłem ale w jak się dowiem co i jak to mogę go jeszcze sprzedać ) narazi jak na nim skacze to jest Oki ale co dalej ??? czy się rozsypie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viechooo Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Daj zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lelu666 Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JarmiDH96 Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 · Ukryte przez safian, 28 Sierpnia 2011 - górnik ... Ukryte przez safian, 28 Sierpnia 2011 - górnik ... Amortyzator nie jest zły. Przy moim użytkowaniu, wykrzywiła się rura sterowa. wiec staraj się dobrze lądować. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.