Eryk Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Według strony Indyjskiego potentata w produkcji rowerów firmy AVONjest ta firma obecna w Polscehttp://www.avoncycles.com/global.aspczy to prawda ? bo niestety nie działają tam odnośniki do krajów, dla mnie te rowery są niesamowite ...polecam przejrzeć stronkę ich, szkoda ze nie widzę szansy u nas na zakup tych cudów, z tego co sie rozglądałem w necie to rowery te sa w Indiach tanie dość, ale tylko dla nas ze względu na przelicznik walut ...,może ktoś z was koledzy i koleżanki wie gdzie można nabyć te cudowne maszyny ?
Bikorexia Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Hmm.. wydaje mi się,że w Polsce też są dość tanie. Występują najczęściej w marketach z końcówką x99pln i jakąś niewysoką cyfrą z przodu oraz niecoinnym malowaniem. Prawda jest taka, ze nigdy nie zaufałabym firmie mającej w ofercie 100%-towo rasowo wyglądające makrokesze/komunijniaki i to w wersjach full-tarcze. Nawet jeśli nie stanowią one całości oferty.
Hanzo Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Według strony Indyjskiego potentata w produkcji rowerów firmy AVONjest ta firma obecna w Polscehttp://www.avoncycles.com/global.aspczy to prawda ? bo niestety nie działają tam odnośniki do krajów, dla mnie te rowery są niesamowite ...polecam przejrzeć stronkę ich, szkoda ze nie widzę szansy u nas na zakup tych cudów, z tego co sie rozglądałem w necie to rowery te sa w Indiach tanie dość, ale tylko dla nas ze względu na przelicznik walut ...,może ktoś z was koledzy i koleżanki wie gdzie można nabyć te cudowne maszyny ? Też jestem pod wrażeniem oferty tej firmy. Niestety moje odczucia są zupełnie odmienne, no chyba że źle Cię zrozumiałem, i wolał bym tych rowerów nawet nie oglądać. Niektóre z nich, na przykład ten, wyglądają jak jakiś ponury żart. Rower z widelcem który udaje 2-półkę i "amortyzatorem" z tyłu, w dodatku udało mi się doczepić do tego bagażnik i całkiem solidne błotniki, ale za to zabrakło miejsca na przerzutki.
tomeh Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Trzeba się rozejrzeć na aukcjach. Ceny kosmiczne ale może coś się trafi. Ja tam często patrze na Świstak.pl
Eryk Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Napisano 30 Kwietnia 2010 NO TAK, rowerki "sportowe to mają dziwne" ale mi chodziło o klasyki , zakładka gents itd ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.