Skocz do zawartości

[dealerzy rowerów] Czy rowery Avon India są obecne w Polsce ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Według strony Indyjskiego potentata w produkcji rowerów firmy AVONjest ta firma obecna w Polscehttp://www.avoncycles.com/global.aspczy to prawda ? bo niestety nie działają tam odnośniki do krajów, dla mnie te rowery są niesamowite ...polecam przejrzeć stronkę ich, szkoda ze nie widzę szansy u nas na zakup tych cudów, z tego co sie rozglądałem w necie to rowery te sa w Indiach tanie dość, ale tylko dla nas ze względu na przelicznik walut ...,może ktoś z was koledzy i koleżanki wie gdzie można nabyć te cudowne maszyny ?

Napisano

Hmm.. wydaje mi się,że w Polsce też są dość tanie. Występują najczęściej w marketach z końcówką x99pln i jakąś niewysoką cyfrą z przodu oraz niecoinnym malowaniem. Prawda jest taka, ze nigdy nie zaufałabym firmie mającej w ofercie 100%-towo rasowo wyglądające makrokesze/komunijniaki i to w wersjach full-tarcze. Nawet jeśli nie stanowią one całości oferty.

Napisano

Według strony Indyjskiego potentata w produkcji rowerów firmy AVONjest ta firma obecna w Polscehttp://www.avoncycles.com/global.aspczy to prawda ? bo niestety nie działają tam odnośniki do krajów, dla mnie te rowery są niesamowite ...polecam przejrzeć stronkę ich, szkoda ze nie widzę szansy u nas na zakup tych cudów, z tego co sie rozglądałem w necie to rowery te sa w Indiach tanie dość, ale tylko dla nas ze względu na przelicznik walut ...,może ktoś z was koledzy i koleżanki wie gdzie można nabyć te cudowne maszyny ?

Też jestem pod wrażeniem oferty tej firmy. Niestety moje odczucia są zupełnie odmienne, no chyba że źle Cię zrozumiałem, i wolał bym tych rowerów nawet nie oglądać. Niektóre z nich, na przykład ten, wyglądają jak jakiś ponury żart. Rower z widelcem który udaje 2-półkę i "amortyzatorem" z tyłu, w dodatku udało mi się doczepić do tego bagażnik i całkiem solidne błotniki, ale za to zabrakło miejsca na przerzutki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...