daro121 Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam. Jestem na etapie kupienia licznika do roweru. Nie mam za dużego budżetu, a nie chciałbym kupić jakiegoś dziadostwa. Zastanawiam się nad dwoma modelami. Są to CC-VL810 VELO 8 i AUTHOR CAT-8. Dostępne są u mnie w mieście za nie wielką cenę, a mają funkcje które mnie interesują. I teraz mam dylemat czy brać któregoś z ww liczników czy np dopłacać 30 zł do SIGMY 906. Jeszcze chciałbym dodać, że nie jestem jakimś tam wielkim rowerzystą. Jeżdżę rekreacyjnie w weekendy. Proszę o polecenie mi jakiegoś dobrego, solidnego sprzętu. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
ssszakalll Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Jeśli z tych dwóch to od mojej strony powiem: Bierz Authora. Ostatnio była okazja kupienia za dwie dyszki, całkiem bajeranckiego i dobrego licznika rowerowego w sieci sklepach Lidl. Może jak do któregoś pojedziesz to jeszcze załapiesz.
kubek20 Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Te liczniki to jest to samo tylko cat eye je dla authora produkuje
tor23 Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Ja kupiłem 3 tygodnie temu właśnie CatEye Velo 8 i mogę Ci go z czystym sumieniem polecić. Wyświetlacz ma wyraźny, funkcje te co trzeba (wg mnie niepotrzebne kalorie), wszystko chodzi w porządku. Za jego wadę uznać można to, że po wyjęciu baterii traci dystans całkowity, którego nie można ponownie wprowadzić. Licznik kupiłem właśnie po takim z Lidla, który po sezonie był do wyrzucenia - szkoda było na niego wydać 20 zł. Jak chcesz coś więcej wiedzieć na temat Velo 8 pisz.
Klosiu Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Velo 8 mam od trzech lat w zimowce, mimo trudnych warunkow dziala caly czas jak zloto. Author nie wiem, nie znam, nie kupilbym, tym bardziej ze Velo 8 jest tani. Sigmy tez bym nie kupil, juz szczegolnie gdybym musial doplacac. Moim zdaniem Sigmy sa o wiele gorsze od Cateye'a tak pod wzgledem jakosci wykonania, jak i ergonomii (no i te slynne gumki ).
kubek20 Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 Bierz, który ci pasuje bo to jest to samo tylko z inną naklejką
daro121 Napisano 24 Kwietnia 2010 Autor Napisano 24 Kwietnia 2010 Dzięki za rady. Wezmę chyba tego Velo bo najtaniej na allegro i to jeszcze sklep u mnie na osiedlu http://allegro.pl/item1014772686_nowy_licznik_cat_eye_velo_8_cc_vl810_jakosc.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.