tiputina Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam, mam ochotę złożyć rower, na którym mógłbym jeździć do szkoły. Po zajęciach jeżdżę na przerobionym przez siebie Kellysie Salamanderze. Rama: Kellys Salamander 2005 Koła: Kellys Razor na piastach XT Hamulce: Hayes Stroker Trail Manetki: Shimano XT Przerzutka przód: Shimano SLX Przerzutka tył: Shimano SLX Łańcuch: j/w Kaseta: j/w Korba: Shimano Deore 2010 Sodło: Fizik Gobi XM Opony: IRC Mythos/Geax Arrojo. Amortyzator przód: RST First Air RL. Z czasem, gdy dodaję coraz więcej ulepszeń, rośnie mój strach zostawiać rower pod gimnazjum, mimo że wiem, że dla większości kolegów i ,,kolegów" rower to kilka rurek i koła. Kiedyś jednemu odkręcili koło, a mnie rozcięli oponę. Więc mam ochotę zbudować rower, który będę mógł spokojnie zostawiać pod szkołą i pokręcić trochę w parku czy na hopkach.Ponieważ nigdy w tym nie siedziałem, prosiłbym o radę kogoś, kto w tym "siedzi".
Mod Team bogus Napisano 23 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 23 Kwietnia 2010 Mnie żal byłoby składać rower za 2 tysiące a potem zostawić go na pastwę losu. Na twoim miejscu kupiłbym jakąś tanią używkę do 500 zł. Na allegro czasem trafia się okazja.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.