Skocz do zawartości

[wycieczka] Ekologiczne wakacje nawet za 0 zł :)

Cezeriusz

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam ludzi w wieku powyżej 18 lat, otwartych, mega spontanicznych, szalonych i pozytywnie zakręconych, którzy znudzeni są monotonią życia, niezawsze tanimi wakacjami i szukają czegoś nowego.

Do zaoferowania ze swojej strony mam ideę spędzenia dłuższego czasu okresu wakacyjnego na obcowaniu z naturą, poznawaniu jej i stawianiu jej czoła, a także stos niezapomnianych wrażeń towarzyszących temu przedsięwzięciu (lojalnie uprzedzam, że niekoniecznie samych dobrych :)

Co będzie Ci na pewno potrzebne: rower w nienagannym stanie (lepiej NIE szosowy) z akcesoriami typu sakwy, śpiwór, ewentualnie lekki namiot, aparat fotograficzny i obowiązkowo: chęci, szczery uśmiech na twarzy, optymizm i odwaga.

Cel: jechać przed siebie (mazury, morze, góry - ogólnie Polska), a gdzie poczuje się zmęczenie lub chęć odpoczynku to rozbijamy "obóz", rozpalamy ognisko, pieczemy kiełbaski, popijamy piwem lub innymi napijami i znowu śmiejemy się z niewiadomo czego.

Koszt wyprawy: tyle co na przeżycie (dla extremalnie szalonych, którzy mają chęć samemu zdobywać żywność przez polowania, połowy koszty można zaokrąglić do zera).

Czas trwania: bliżej nieokreślony - do znudzenia.

Start: Warszawa, czerwiec lub lipiec.

Chętnych zachęcam do kontaktu z zawsze pozytywnie myślącą osobą taką jak ja przez e-mail (cezeriusz@yahoo.com).

Komentarze typu "nikt Ci na to człowieku nie pójdzie" uznaję za zbędne i proszę się powstrzymać. Oczekuję tylko poważnych ofert i propozycji.

Pozdrawiam,

Ja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...