dino777 Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Troszkę odświeżę temat, ponieważ mam spory problem ze SportyPal-em. Ściągnąłem odpowiednią (Windows Mobile)wersję, przerzuciłem pliki na telefon (HTC Touch Pro) i po otworzeniu folderu okazało się, że telefon może otworzyć tylko jeden plik, o nazwie "setup", tylko że otwiera go Opera Mobile i nic się nie dzieje. a skonfigurowałeś go?? masz konto na sportypal?? przy pierwszej rejestracji trzeba podać trochę danych i później będzie gitt, miałem też na tym telefonie i było OK, niestety bateria jest za słaba w tych telefonach do dłużysz tras.
ursusek Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Panowie jest prostsze rozwiązanie .Sam tego uzywam i jestem zadowolony. http://www.allegro.pl/item1084109014_holux_gpsport_gr_245_gps_licznik_logger_wys_24h.html
dino777 Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Panowie jest prostsze rozwiązanie .Sam tego uzywam i jestem zadowolony. http://www.allegro.pl/item1084109014_holux_gpsport_gr_245_gps_licznik_logger_wys_24h.html no tak ale to coś dodatkowego, a wyżej opisane jest na telefon który i tak się posiada.
ursusek Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Witam! szukam urządzenia do rejestrowania mojej trasy, ale z możliwościami późniejszej analizy na PC. najlepiej jak by to było tanie rozwiązanie. nie potrzebuję nawigacji. chce tylko wozić coś ze sobą co później podłącze pod kompa i bedę widział całą trasę, czas, prędkość itp. Koledze Aanchor nie chodziło o program do telefonu tylko o urządzenie .Holux GPS Sport 245 jest idealnzm urzadzeniem ktore spelnia wszystkie wymagania i oczekiwania kolegi Aanchor.
dino777 Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Koledze Aanchor nie chodziło o program do telefonu tylko o urządzenie .Holux GPS Sport 245 jest idealnzm urzadzeniem ktore spelnia wszystkie wymagania i oczekiwania kolegi Aanchor. ano tak, czyli odnieśliśmy się do dwóch różnych wypowiedzi, czyli masz rację :)
MieszkoI Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, posiadając zamontowane urządzenie Holux GPSport GR-245 GPS po przyjeździe z trasy mogę wczytać jej przebieg do Google Earth i zobaczę to na mapie? Jeszcze jedna kwestia - posiadając Sony Ericsson'a K530i muszę dokupić moduł GPS np. ten z Pentagrama z wcześniejszych linków, zainstalować na telefonie program i też zadziała?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.